MIJN ULTIEME BEAUTY FAVORIETEN VAN DE AFGELOPEN 10 JAAR | Beautygloss

Beautygloss bestaat 10 jaar! In die tijd heb ik veel beauty favorieten gehad. In deze video laat ik mijn ultieme favorieten zien van de afgelopen 10 jaar!

Koop hier mijn planner! http://goo.gl/x8lgDW

Mijn nieuwe boek ‘Happy Love Life’ over mijn relatie met Gregor is nu te koop! – http://goo.gl/O6cJoV

Shop Beautygloss goodies hier! – http://www.beautyglossgoodies.nl

Leer me persoonlijk kennen:
http://www.instagram.com/beautygloss

http://www.facebook.com/beautygloss
Snapchat: Maschagloss
Foefs youtube kanaal: Man Cave

Welkom op het youtube channel Beautygloss! Hier vind je iedere zaterdag een nieuwe beautyvideo en doordeweeks komen er vaak extra video’s online zoals TAGs, shoplogs en meer. Ik maak deze video’s met veel liefde en ik hoop dat je er iets uit kan halen voor jezelf ๐Ÿ™‚ Check ook mijn vlogkanaal waar ik iedere dag een vlog plaats! Http://www.youtube.com/vloggloss

Vergeet je niet te abonneren! Op deze manier verschijnt iedere dag automatisch de nieuwste Beautyvideo op je youtube pagina.

Ik ben Mascha Feoktistova en maak beautyvideo’s op mijn kanaal Beautygloss. Sinds 2007 maak ik beauty tutorials en filmpjes over make-up, haar, lifestyle, DIY en deel ik al mijn tips en tricks op het gebied van uiterlijk. In 2014 heb ik het boek ‘Happy Life’ geschreven waarin ik korte verhalen vertel over mijn leven, in 2016 kwam ‘Happy Love Life’ uit over mijn liefdesleven. Kijk mee met mijn everyday life!

Als er beautyproducten voorkomen in mijn video’s dan is de kans groot dat ik ze toegestuurd heb gekregen van merken – als ik betaald ben om iets te laten zien staat het altijd in de beschrijving ๐Ÿ™‚ Alles wat ik vertel in mijn video’s is mijn eigen mening en is bedoeld als entertainment. De leeftijd van mijn kijkers is gemiddeld 18-24 jaar.

Help us caption & translate this video!

http://amara.org/v/aZbv/
Video Rating: / 5

Share The App !

Leave a Reply

Required fields are marked*